Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

Hair and Fur (WSM) weird prbolems
show user profile  Riky35800
Hy there! I have some weird bugs with the Hair and Fur (WSM)
1. When I move the hair in XYZ angle directions, the hair always wants to stay in the 0,0,0 coordinates points (Rotation is working perfectly)
https://kephost.com/images/2017/11/04/Kepkivagas3809f40308618735.jpg
This bug is in 3dsmax 2010, and 2015, and 16 has too

2. 3Dsmax don't render the image after the first quarter of the screen.
https://kephost.com/images/2017/11/04/wut.jpg
Only just the 2010 version can't render. In 15 16 works perfectly the render.
read 107 times
11/4/2017 1:55:01 PM (last edit: 11/4/2017 1:55:01 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org